Зірка “Кварталу” Юрій Великий намагається не сумувати під час карантину, і, як і всі інші, намагається провести час з користю. Зокрема, артист вже провів у себе вдома генеральне прибирання і навіть перестановку в квартирі! На думку Юрія, навіть така зміна дозволяє значно “освіжити” інтер'єр в будинку. Перестановка, за його словами напрошувалася вже давно, але через напружений графік все руки не доходили.

Також Юрій нарешті знайшов час і на те, щоб нарешті добудувати власний корабель! Великий з дитинства захоплюється моделюванням, але з-за концертів довелося забути про деяких проектах. Актор розповів, що в шафі з 2008 року чекають своєї години відразу два корабля! І зараз, нарешті, з'явилася можливість дістати їх, стряхнути пил, і доклеїти. Артист зазначив, що моделювання для нього дуже важливо, адже таким чином дозволяє реалізувати себе поза сценою.

Крім того, Великий займається і іншими справами. Зокрема, записує нові пародії для каналу “Чисто NEWS”, і просто відпочиває, проводить час з сім'єю. Артист нарікає, що не можна нікуди вийти з-за карантину, але при цьому каже, що їм знаходиться чим зайнятися і вдома.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, вагітна зірка "Жіночого кварталу" Кекелія зізналася, боїться коронавіруса в Україні.

Як повідомляв Знай. ua, "Квартал 95" змусив Лесю Никитюк повернутися в минуле.

Також Знай. ua писав, що після розпаду "Час і Скло" Дорофеєву переманили в Квартал 95.