Популярна українська співачка Настя Каменських, яка минулого року вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Під час карантину зірка почала активно займатися спортом і навіть проводить онлайн-тренування для своїх фоловерів. А в цей раз Настя буквально підірвала мережу новим яскравим фото, яке є кадром з її нового кліпу.

Як видно, перед камерою зоряна красуня з'явилася в сексапільному чорно-салатовому комбінезоні з цікавим мереживним верхом. Цей наряд підкреслив ідеальну фігуру красуні і її пишне декольте. волосся Насті зібрані в оригінальну тугу зачіску, а на її обличчі яскравий макіяж з неоновими стрілками. У підписі до фото грайлива Каменських написала: "Відпочивати не можна працювати – моя мантра на період карантину. Правда, кома завжди стоїть у різних місцях. Гарного вам вечора!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.