Нинішній художній керівник "Квартал 95" Євген Кошовий розповів, що буде з Володимиром Зеленським після його президентства. На питання, чи повернеться він до колишньої професії і продовжить смішити людей Кошовий відповів в інтерв'ю виданню Українська правда.

Багатьох хвилює питання, чим же займеться Володимир Зеленський через чотири роки, оскільки однією з його обіцянок було те, що він йде лише на один термін. Адже подивитися на шостого президента України в образі гумориста буде абсолютно безпрецедентним випадком.

Володимир Зеленський, фото president.gov
Володимир Зеленський, фото president.gov

Давній друг та колишній колега глави держави Євген Кошовий з впевненістю заявив, що після закінчення президентського терміну вони з великим задоволенням приймуть Володимира Зеленського назад в "Квартал 95". За словами Кошового, вони до сих пір залишаються кращими друзями і перебувають у хороших відносинах. Водночас він пообіцяв, що запросто поверне Володимиру Зеленському його колишню посаду художнього керівника.

Також Євген Кошовий зізнався, що колектив "Квартал 95" багато втратив з відходом Володимира Зеленського. Наприклад, він поскаржився на те, що 15 років перебував під керівництвом Володимира Зеленського, а потім все в один момент звалилося на його плечі.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, скільки українців залишилися без роботи через карантин, названо точні цифри. В Торгово-промисловій палаті України назвали кількість людей, які залишилися без роботи через карантин

Як повідомляв портал "Знай.ua", Шмигаль назвав два сценарії продовження карантину в Україні. Карантин в Україні, який було введено до 24 березня у зв'язку з поширенням пандемії коронавірусу, можуть послабити

Також "Знай.ua" писав, евакуація українців з-за кордону під час карантину — МВС прийняло остаточне рішення. Антон Геращенко нагадав про важливість дотримання карантину тими, хто повертається з-за кордону.