Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи фанатів сидіти вдома, а щоб їм не було нудно, придумує всілякі інтерактиви: монтує влоги, запускає прямі ефіри з тренуваннями і ділиться улюбленими ритмічними піснями для танців, книгами та фільмами, які змінили її життя.

Так, артистка виставила трепетне фото з їх з Потапом білосніжною собачкою на прізвисько Мімі, позуючи в стильному вбранні. Настя не раз пропонувала шанувальникам прокидатися раніше, адже так можна встигнути зробити більше корисних справ. На своєму прикладі Каменських показала, що вставши з ліжка о 6 ранку вже потренувалася і навіть попрацювала до 11 дня. А Мімі в свою чергу вдосталь набігалася по дому і полежала на всіх кутках дивану.

Ми з Мімі сьогодні прокинулися о 6. Вже встигли корисно поснідати і виконати кілька завдань: ⠀ ✔️Я - потренуватися і попрацювати ✔️Мімі - побігати по дому і полежати у всіх кутах дивана Розкажіть мені в коментарях про ваш ранок❤️Які у вас ранкові звички?
, - поцікавилася Каменських. Фолловери почали коментувати таку затишну і добру публікацію: "Ви неймовірні😻❤️👑", "Які ви красиві, 😍❤️😍❤️", "Як це мило", "Клас☺", "Вау Настюш ти супер люблю тебе ❤️ навіть не знаю як передати💕💕💕💕💕", "Як це мило😊", "Лялечки шикарні ❤️😍🔥".

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.