Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно чоловік знаменитості, Влад Топалов, виставив зворушливе фото, на якому забавно грався з їх однорічним сином Михайлом і в зв'язку з карантином через коронавірус COVID-19 закликав прихильників сидіти вдома. Так, артист під спів зіркової матусі катав малюка на спині, зображуючи конячку. Варто відзначити, що в якийсь момент Михайло Владиславович все ж ледь не впав, але дуже впевнено став на ноги і пішов до Тодоренко.

Поки все подобається!)))) Головне - не вмикати новини і не читати їх!
", - поділився радістю Топалов. Фолловери залишилися в захваті від дружної родини: "Тато умнічка !!!!!!!", "Як це мило ❤️❤️❤️❤️😍😍", "Влад, ти молодець цікава гра. Доброго дня удачі Яка, конячка.🐼😂🐻❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰", "👍 Милота яка 😊", "Такий великий вже 🔥👍", "Як мило 😳😳😊😊😊😊😁😁😁😁💚💚Красунчики🌹👆✌", "Пухляш гарненький 🎉", "Весела сімейка😍".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.