Відомий російський реп Олексій Долматов, який більш відомий під сценічним псевдонімом Guf, заявив, що не буде вибачатися за "бої без правил" з чотирилапими, які він влаштував на вулиці, коли вигулював свого пса.

Про таке він розповів в Instagram.

Варто зауважити, що на днях музикант, якого звинувачують у зловживанні наркотиками, влаштував криваві розбірки між двома псами, а ролик оприлюднив на власній сторінці в соцмережі. Після цього фанати накинулася на музиканта з критикою. Водночас колишня дружина Айза Анохіна заступилася за співака та попросила людей пробачити йому такі витівки з собаками, сказавши, що в нього вчергове "поїхав дах", і зараз він вже в психлікарні.

"Ви всі знаєте, що у нього великі проблеми з психікою на фоні вживання наркотиків і всього іншого. Плюс зараз весна, і у нього під'їжджає. Він не шкуродер, він дуже сильно любить тварин - це факт. Як тільки він вийде, він віддасть практично всі свої гроші притулкам для бездомних тварин. Я обов'язково пролежу за цим. Я сподіваюся, що зірки і популярні люди приймуть це і пробачать його. В останній раз", - наголосила вона.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Щоправда, сам Гуф відмовився вибачатися за свій вчинок та додав, що в лікарню він не поїде:

"Вибачатися я не буду. Вибачився я перед... Та не перед ким не вибачився. Перепрошую я за те, що п'яний був в цей час. Не мав п'яним виходити з собакою. Якщо я виходжу в прямий ефір, значить зі мною щось не так. Напевно, зі мною справді щось не так. Айза теж за*бала. Іди сама лікуйся",

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що російський репер-наркоман Долматов влаштовує шоу зі знущання над собакою