Відома балерина Катерина Кухар разом зі своїм чоловіком Олександром Стояновим також знаходяться на самоізоляції, як і мільйони українців по всій країні. Щаслива сім'я з двома дітьми живе дружно, і їм вдається успішно зберігати гармонію. Кухар виділила п'ять секретів успіху, якими поділилася зі своїми фанатами.
1. Більше обіймайтеся. Під час обіймів виробляється гормон щастя – окситоцин. Завдяки цьому піднімається настрій, і навіть якщо було бажання чіплятися за якоїсь дрібниці, воно дуже швидко пропадає.
2. Якщо трапилася сварка – миріться відразу. Кажуть, що з думками краще переспати. Це зовсім не той випадок, якщо люди посварилися. Краще обговорити причину конфлікту і помиритися до того, як ви ляжете спати, бо вранці є ймовірність прокинутися з більшою образою.

3. Кожен займається своєю справою. Завжди розподіляйте обов'язки, і заздалегідь визначтеся, у кого які завдання. Кухар розповіла, що вона вдома відповідає за чистоту, а Олександр, більш спокійний, займається уроками з дітьми.
4. Радійте кожному моменту. Кухар вважає, що потрібно частіше переглядати скептицизм до різних речей. Наприклад, якщо вам не подобаються якісь ігри дітей, з-за яких залишається сміття – пам'ятайте, що це діти, і їх ігри не можуть бути “манірними” апріорі.
5. Слідкуйте за собою. Це також важливо і під час карантину, коли ви нікуди не ходіть. Ви завжди повинні подобатися один одному, і бути організованими, незалежно від обставин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Катерина Кухар "підпалила" мережа гарячої фігурою в бікіні.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Кухар підкорила мережа оголеними фото.

Також портал "Знай.иа" писав, що Кухар вперше розкрила подробиці таємного шлюбу зі Стояновим.