Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно кохана дружина Сергія, Сніжана, виставила яскравий кадр, ніжачись під теплими сонячними промінчиками в біло-блакитному платті. Так, артистка висловили своє занепокоєння коронавірусом COVID-19,через який більшість країн світу, в тому числі Україна, ввели карантин, закликаючи прихильників залишатися вдома, однак не сумувати і тим більше не панікувати. Сніжана зізналася, що вперше самостійно здійснила фарбування волосся, залишившись дуже задоволена результатом.

Як важливо любити себе! Як важливо пишатися собою! Знаходити кожен день те, за що можна собі сказати - Яка я Крута! Пишаюся Собою!!! Сьогодні я вперше самостійно здійснила фарбування волосся! І я дуже задоволена! Розповім трохи детальніше. Може кому-то буду корисною. В онлайн режимі, за відеозв'язку, я поступово здійснювала цей диво-процес. Пишаюся собою! Всім дуже рекомендую спробувати! p.s. Відволікаючись на сімейні клопоти, забула надіти рукавички при змивання фарби😂 Підсумок - отримала більш темний і холодний колір лаку на нігтях🤪 Шукаємо плюс - 2в1🤣 І пофарбувала волосся і змінила колір нігтів! А ви зробили щось під час карантину вперше, за що можете собі сказати - Яка я Мега - Крутишка?
, - поділилася радістю Бабкіна. Фолловери залишилися в захваті, розхвалюючи зіркову матусю трьох дітей в коментарях.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом - сфінксом.