У мережі показали, як виглядає легендарна передача "Поле чудес", відзнята під час карантину, спричиненого коронавірусом. І варто зауважити, що картина не для слабкодухих

Про таке розповів мешканець Росії, який зумів одним з перших переглянути це шоу.

Відтак, за його словами, "Поле чудес" під час карантину виглядає досить моторошно, адже живих людей замінили на жовті кульки, а також пустили закадрові оплески.

Скріншот з шоу Поле чудес

"Просто уявіть: порожня студія, замість глядачів - жовті надувні кулі з пиками. При цьому після кожної фрази звучать гучні оплески, а жінці кричать "бери приз". Наче весь світ уже помер, і три останніх вижили перед кінцем світу та вирішили повідгадувати з Якубовичем слова. Якубович, до речі, говорить: "Взагалі-то я вдома повинен сидіти". Йому 74 роки", - розповідає чоловік.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також він додав, що ідея непогана, і в Росії можна в такому ж стилі відзняти власний містичний телесеріал "Чорне Дзеркало".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, легендарному Якубовичу "врізали" в груди шматок металу.

Як повідомляв Знай. ua, очевидці розповіли, як блискавична реакція Якубовича врятувала Діброва від вірної загибелі.

Також Знай. ua писав, що Якубовича негайно забрали до лікарні.