днями співачка Ольга Полякова провела прямий ефір в соцмережі з української телеведучої Маші Єфросиніної. В ході їхньої розмови Марія наважилася на відверте зізнання про особисте життя. Зірки в мережі влаштували гру "Правда чи дія" і в якийсь момент Єфросиніна вибрала "правду". Тоді Полякова поцікавилася у неї про сімейному конфлікті з чоловіком Тимуром Хромаєвим.

Тоді телеведуча зізналася, що в 2013 році у них з чоловіком був момент, коли вони вирішили розійтися. "Чесно кажучи, просто вирішили, що попереду ціле життя, що наші відносини вичерпали себе. Що у нас 8-річна дочка… І треба бути чесними один з одним і кожному займатися своєю життям. Ми жили роздільно рік… І зійшлися, зрозуміли", - розповіла Маша. Далі Полякова запитала у Єфросиніної: "Ви розійшлися, щоб спробувати щось ще?". На це Маша відповіла, що вона дуже гидлива, і в якийсь момент почала сумувати за чоловіком, але в цей час пірнула з головою в роботу.

Маша Єфросиніна і Тимур Хромаєв, скрін з відео
Маша Єфросиніна і Тимур Хромаєв, скрін з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гаряча Маша Єфросиніна показала "полуничку" з чоловіком.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що анорексична Єфросиніна виклала нові фото, фанати в паніці.

Також портал "Знай.ua" писав, що Єфросиніна взяла участь у "Міс Україна", але приз віддали іншій.