Як відомо, рівно 96 років тому на світ з'явися легендарний та, мабуть, один з найвідоміших акторів в історії кіно, кінорежисер, а також секс-символ Марлон Брандо. Відтак, саме у його День народження у мережі оприлюднили ряд унікальних фактів про його особисте життя, а точніше романи, інтрижки та випадкові сексуальні зв'язки.

Як відзначається, на рахунку Марлона Брандо чимало реальних і приписаних романів з колегами, включаючи короткі інтрижки з Мерилін Монро і Джилл Банер - не дивно, що у нього з'явилося 11, а за деякими джерелами - 14, дітей, включаючи прийомних і позашлюбних.

А все розпочалося з Анни Кашфі, яка і стала його першою обраницею, подарувавши сина Крістіана. Разом пара провела лише два роки - за чутками, подружжя розлучилося через зради Марлона.

Марлон Брандо

Горював актор недовго і через кілька місяців пов'язав себе узами шлюбу з мексиканкою на ім'я мовить Кастанеда. Співачка народила від нього сина Міко і дочка Ребеку, що ніяк не сприяло зміцненню сім'ї. Історія повторилася: два роки спільного життя, і ось уже Марлон одружився на 20-річній таїтянці Таріте. Після цього чоловік-тиран зробив все, щоб вона більше не отримала ролей в кіно.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Марлон часто твердив, що мріє про дитину від коханої та просив її перервати вагітність, однак вона подарувала актору двох дітей, Симона і Таріту Шейен, а пізніше артист став прийомним батьком її позашлюбної дочки Маіміти і племінниці. Через кілька років він удочерив і спадкоємицю своїх особистих помічників Петру Корван.

Марлон Брандо

Після 10 років шлюбу Марлон розлучився з третьою дружиною і вирішив більше не одружуватися. Його останніми серйозними стосунками став союз з економкою Марією Крістіною Руїс – вона народила від актора трьох дітей – Ніну, Майлза і Тімоті.

Варто зауважити, що легендарний актор так і не зумів стати хорошим батьком не для однієї своєї дитини. А пішов він з життя у 2004 році, коли його госпіталізували у лікарню з діагнозом "фіброз легенів"

Нагадаємо, чим запам'ятався світу Чарлі Чаплін.

Як повідомляв портал "Знай.uа", винахідник Рейно змінив світ і подарував дітям живу казку.

Також "Знай.uа" писав, історію першого фільму для дорослих, який став хітом півстоліття тому.