Популярна українська телеведуча і блогерша Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками у тревел-шоу "Орел і Решка", а тепер робить своє шоу "П'ятниця з Регіною", часто радує шанувальників яскравими постами в своєму Instagram. Так, цього разу зірка показала у соцмережі кілька фото, на яких з'явилася в пафосному образі, а підписи до них розповіла, чому не дотримується карантину.

Як видно, перед камерою Регіна з'явилася в чорній спідниці і золотий блузці оригінального фасону і текстури з об'ємними плечима. Її волосся зібране в акуратну зачіску, на обличчі яскравий макіяж, а у вухах і на шиї гарні прикраси. Телезірка пафосно позує на камеру, одну руку наче тримаючи за спиною. У підписі до фото Тодоренко пояснила, що за спиною тримає маску, а також розповіла, що продовжує зніматися в гумористичному шоу, щоб глядачі не сумували на карантині.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.