Популярна американська співачка Аліша Бет Мур, яка більше відома під псевдонімом Pink, зізналася, що вона заразилася смертельним коронавірусом ще два тижні тому, а наразі вилікувалася від нього.

Про таке вона написала на власній сторінці в Instagram.

"Мій трирічний син і я мали симптоми Covid-19. На щастя, наш лікар первинної медичної допомоги мав доступ до тестів. Останні два тижні ми слідували вказівкам лікаря. Всього кілька днів тому ми пройшли повторну перевірку, і тепер, результат, на щастя, негативний", - написала співачка.

Pink
Pink

Водночас співачка наголосила, що потрібно зробити тестування більш доступним для громадян. А тому вона вирішила пожертвувати $ 500 тис. до фонду невідкладної допомоги лікарні при Темпльського університеті в штаті Філадельфія і ще $ 500 тис. в кризовий фонд мера Лос-Анджелеса.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, за якими правилами Україна житиме на карантині

Як повідомляв портал Знай.ua, , українців примусово одягнуть в маски

Також Знай.ua писав, жінки-медики, які борються з пандемією, стали новими зірками глянцю