Популярна українська телеведуча і блогерша Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками у тревел-шоу "Орел і Решка", а тепер робить своє шоу "П'ятниця з Регіною", часто радує шанувальників яскравими постами в своєму Instagram. Так, цього разу зірка показала у соцмережі рекламне відео, в якому розповіла про страхи і перемогах, також про це вона каже у підписі до публікації.

Як видно, перед камерою Регіна з'явилася в домашній обстановці, вона тримає в руках коробку з льодяниками, які рекламує. Вона позує на відео в цікавому білому комбінезоні, під яким видно сексуальний чорний те, який підкреслює декольте. Волосся красуні зібрані в кокетливий пучок на маківці, а на її обличчі легкий макіяж і усмішка. У ролику Регіна розповіла про свій страх води, і цей страх вона перемогла, ставши на серф. Про інших своїх перемогах Тодоренко розповідає у підписі до відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.