Українські актори Максим Самчик і Ангеліна Трандафілова таємно одружилися. Церемонія пройшла без гостей, а самі телезірки були одягнуті не в білу сукню й смокінг, а в білі худі та маски чорного кольору.

Про своє весілля пара повідомила через соціальну мережу Instagram.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

"Тепер я офіційно можу сказати, що у мене найкращий чоловік у світі. Люблю", - пише Трандафілова на своїй сторінці в соцмережі.

Актори, відомі своїми ролями в серіалах Перші ластівки" і "Новенька" на Новому каналі, вирішили одружитися без гостей ще до запровадження карантину. Але надзвичайна ситуація все одно внесла свої корективи у життя молодят - саме тому на їх обличчях можна побачити маски.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"У нас були розмови і суперечки про те, яке робити весілля, і чи робити взагалі ще до того, як подавали заяву. Я завжди хотіла не пишне весілля, а більш-менш класичне, щонайбільше з 20-25 гостями (найближчі). І щоб батько повів до вівтаря, танець з татом, перший танець із нареченим. А Макс хотів, навпаки, щоб були тільки ми вдвох. Вирішували, вирішували, і зрештою я погодилася на таке весілля, адже це справді насамперед наша подія, і зовсім про це не шкодую. Це був момент, коли тільки ми вдвох", - розповідає молода дружина.

Більш того, пара навіть не розповіла родичам і друзям, що одружується - для них це стало сюрпризом.

"Але і найважчим для мене було мовчання. Особливо коли розмовляєш з сестрою, батьками, подружками. Так хотілося сказати, що я виходжу заміж, але ні - потрібно було зберігати цю таємницю", - розповіла Трандафілова.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Києві через карантин заборонили "найщасливіший день", знімайте обручки.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києві зіграли весілля в розпал карантину - поцілунки в масках і обручки поверх рукавичок, любов зцілить світ.

Також "Знай.ua" писав, Кидають букети з балкона і слухають священника з вікна - як проходять весілля під час пандемії.