Популярна українська співачка Настя Каменських, яка в минулому році вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Під час карантину зірка почала активно займатися спортом і навіть проводить онлайн-тренування для своїх фоловерів. А в цей раз Настя показала неймовірно приємне і світле фото, на якому позує в домашній обстановці.

Як видно, перед камерою Настя з'явилася в закритій світлій піжамі з чорною окантовкою, яка приховує ідеальні форми. Її волосся зібране в акуратну зачіску, а на обличчі досить яскравий макіяж і загадкова посмішка. У підписі до фото Каменських написала: "Неділя – день для невеликого розслаблення. Хороших вихідних". Фанати не залишили без уваги таку публікацію зоряної красуні, її засипають компліментами в коментарях до знімка. До речі, деякі помітили, що у співачки новий червоний манікюр, хоча нещодавно був світлий.

Настя Каменських, кадр з кліпу
Настя Каменських, кадр з кліпу

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.иа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.