Реп-виконавиця Аліна Паш, яка всього за рік стала справжньою українською сенсацією і розтопила серця мільйонів слухачів, активно веде аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість поділилася серією затишних кадрів, зроблених на веб-камеру. Варто відзначити, що подібні фотосесії здобули популярність на час карантину через коронавірус COVID-19, адже в Україні, як і в більшості країн світу виходити з дому без потреби заборонено, щоб не заразити себе і близьких. Так, артистка позувала на ніжних і романтичних кадрах абсолютно без макіяжу і з розпущеним волоссям, задіявши в зйомці і кішечку.

Sunday web shooting by @serafimovych 📸 _____________________________ how are You there? (Недільна фотосесія на веб-камеру. Як ви там?)
, - поцікавилася Паш. Фолловери залишилися в захваті: "Як би ця фотосесія відбувалася у психіатричній-лічебниці, то вона спричинила б масову бійку серед Наполеонів, бо кожен з "імператорів" кричав та доводив, що це саме його Жозефіна. Дуже красиво!", "Яка гарна❤️❤️❤️", "Цікаво🤔", "Мила Аліна❤️", "Богиня ❤️", "Дуже красиво❤️", "❤️❤️❤️Нереально", "Wow 😍😍💖 Це щось неймовірне для мене 💫".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше