Як відомо, тяжкохвора російська актриса Анастасія Заворотнюк переживає зараз нелегкі часи. Також численні привітання від друзів, колег і шанувальників прозвучали в блогах на підтримку актриси і в її особистому акаунті, а пізніше сама актриса вийшла на зв'язок з передплатниками в Іnstagram.

"Інно, величезне спасибі Вам і Стасу за увагу та таке тепле привітання! Мені було дуже приємно. Ваша Настя", — написала Заворотнюк у відповідь на коментар Інни Михайлової.

Скріншот повідомлення

Крім того, актриса відповіла на вітання від Діми Білана, Зари, Дениса Клявера, Олени Борщової, Олени Леніної.

Скріншот повідомлень

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Зазначимо, що достеменно не відомо, чи дійсно Анастасія самостійно залишила запису в мережі, або це було зроблено її помічниками. Але шанувальники сподіваються на краще і вірять, що улюблена артистка пішла на поправку.

"Сьогоднішній день - дуже значущий і радісний для нас. Сьогодні ми вітаємо з Днем Народження Анастасію! ❤❤❤ Яскрава, як сонце, тепла, як весна, мудра, сильна, життєлюбна, наділена великим, добрим і чуйним серцем - наша улюблена, наша дивовижна Настя. І в її свято ми бажаємо їй тільки одного, самого головного і незамінного - здоров'я! Тому що все інше, важливе, улюблене і сьогодення, у неї дійсно є. Це був дуже непростий рік, і тим дорожче і цінніше усвідомлювати, як багато людей розділили цю ситуацію з нами. Низький уклін лікарям і всьому медичному персоналу за все те, що ви вже зробили і продовжуєте робити для Насті. Кожен день в кількох монастирях, в різних містах за неї моляться настоятелі та інші священнослужителі, ченці й послушники - і ми безмежно вдячні за таку увагу", - йдеться у повідомленні групи підтримки Заворотнюк в Іnstagram.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Анна Заворотнюк розповіла про один важливий крок, який назавжди змінив його життя.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Анна Заворотнюк опублікувала пост, в якому розповіла про стосунки із молодшим братом Майком.

Також "Знай.ua" писав, що рідні Анастасії Заворотнюк терміново звернулися до медиків в її день народження.