Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість виставила яскравий ролик, спокусливо танцюючи на камеру під час карантину через коронавірус COVID-19 і закликаючи прихильників сидіти вдома. Так, артистка скористалася популярним серед зірок шоу-бізнесу додатком TikTok, помінявшись з коханим чоловіком Володимиром Дантесом вбраннями в рамках челленджу FlipTheSwitch.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Спочатку зіркова красуня запалювала в стильній "пухнастій" міні-сукні ніжно-блакитного кольору і срібних босоніжках, демонструючи розкішну фігуру, поки Володимир беземоційно сидів на стільці в чорному костюмі. Після ж пара помінялася місцями, і тепер у спокусливому вбранні опинився сам Дантес, хизуючись нескінченними стрункими ніжками. Варто відзначити, що челлендж FlipTheSwitch набрав величезну популярність з перших днів свого існування. Приміряти одяг коханих і друзів вже встигли такі зіркові парочки, як Дженніфер Лопес і Алекс Родрігес, Емілі Ратаковскі, правда, без чоловіка Себастьяна Беар-МакКларда, Іван Ургант і Надія Бабкіна, Павло Воля з дружиною та багато інших.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.