Британська письменниця, автор всесвітньо відомої серії книг "Гаррі Поттер" Джоан Роулінг повідомила у своєму Twitter-акаунті, що виявила у себе Covid-19.

Знаменитість зізналася, що протягом останніх двох тижнів вона мала всі симптоми китайського коронавірусу. При цьому Роулінг не зверталася до лікарів і офіційно тест на інфекцію не робила.

Авторка "Поттеріани" лікувалася вдома самостійно, але під наглядом чоловіка-лікаря. Він їй порадив, як можна зняти респіраторні симптоми.

Зараз Джоан абсолютно здорова і незвичайний спосіб лікування допоміг їй.

Крім того, вона поділилася відео, де британський лікар показує техніку дихання для людей, які заражені Covid-19 і яка допоможе попередити зараження пацієнтів вторинною пневмонією.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, співачка Аліша Бет Мур, більш відома під псевдонімом Pink, зізналася, що заразилася коронавірусом ще два тижні тому, а зараз вилікувалася від нього.

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка НБА заразився коронавірусом, сезон припинено.

Також портал Знай.uа писав, що українські знаменитості запустили зворушливий флешмоб.