Ведучий програми "Гроші" на каналі "1+1" Олександр Преподобний запустив у соцмережах челлендж #кориснийкарантин, закликаючи корисно проводити карантин вдома.

Олександр почав челлендж перший і приготував сирники зі смачним інгредієнтом – арахісом.

"Приготував свої перші сирники: манка, сир, яйця, ванільний цукор, родзинки, банани, арахіс. Вийшло не ідеально, але я вчуся", - зазначив ведучий.

Друзі, поки ми залишаємось вдома - маємо час спробувати нове:) Починаю challenge #КОРИСНИЙКАРАНТИН Умови дуже прості: Зробіть будь-що нове для себе. Помийте вікно або навчіться грати на гітарі, зробіть 50 присідань - не важливо. Зробіть те, на що бракувало часу раніше! Викладайте свої маленькі перемоги і хизування із хештегом #КОРИСНИЙКАРАНТИН Найцікавіші ми покажемо в інстаграмі @1plus1_ua (це 1,5 млн. підписників;) Особисто я приготував свої перші сирники (манка, сир, яйця, ванільний цукор, родзинки, банани (!), арахіс (!)) - вийшло таке собі, але вчуся)) Кидаю виклик своїй прекрасній колезі Лідія Таран Лідо, обирай завдання собі сама, але побажання від чоловічого цеху - новий асан у йозі;) Поїхали!

Geplaatst door Alexander Prepodobnyi op Woensdag 25 maart 2020

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Варто відзначити, що українські зірки вже приєдналися до челленджу #користнийкарантин, поділившись у соціальних мережах власними мотивуючими історіями про нові заняття вдома.

Так, ведуча ТСН Лідія Таран прийняла виклик і приготувала гарбузові вафлі за рецептом Єгора Гордєєва.

В соціальних мережах за хештегу #кориснийкарантин українці вже опублікували сотні фото і відео, де займаються спортом, готують, читають книжки, малюють картини, декламують вірші, позбуваються непотрібних речей у будинку чи просто миють вікна.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дієтичний десерт віднесе вас у кавовий рай без шкоди для фігури, записуйте рецепт.

Як повідомляв портал Знай.uа, лідер гурту "ТІК" розкриє крутий рецепт супу з сюрпризом і фірмової картопельки.

Також портал Знай.uа писав, фаст-фуд з Олімпу - як приготувати грецьку шаурму-гірос вдома.