Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий пост. Знаменитість висловила занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи прихильників дотримуватися карантину і сидіти вдома. Так, артистка виставила ніжне ранкове селфі в футболці-оверсайз і без макіяжу, зроблене, судячи з усього, на її кухні. Також Кароліна привітала шанувальників зі святом, маючи на увазі важливий для православних віруючих день - Благовіщення Пресвятої Богородиці 7 квітня.

☀️ Доброго, доброго дня! Зі святом! 🙏🏻
, - трепетно підписала фото Лорак. Фолловери не пройшли повз, однак їх думки розділилися: "Яке кошенятко. Люблю вас без макіяжу", "Яка красииива😍", "Без макіяжу набагато гарніше!!", "Навіщо ви так себе знівечили, яка була красива жінка, а зараз як всі", "Але природна була набагато гарніше !", "Лялька 😘😘😘❤️", "Господи, що вона зробила зі своїми губами, були ж гарні свої", "Ані Лорак раніше була краще і миліше,ніж зараз. Всі себе кроять до невпізнання!!!!!", "У вас, у артистів, один лікар на всіх? Що ви, всі, на одне обличчя стаєте😆", "Красива, звичайно, але свого нічого не залишилось, скоро всі на одне обличчя артисти".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаэмо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.