Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість висловив своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, через який більшість країн світу, в тому числі Україна, закрили свої кордони на карантин. Так, артист, поки всі перукарні та салони краси закриті, вирішив самостійно підрівняти стильну зачіску, використовуючи електробриву. Сергій також зазначив, що карантин допомагає йому здобувати нові навички.

Набуваємо нові навички💇🏻‍♂️ Фотозвіт трохи пізніше #бабкинынакарантине
, - поділився емоціями Бабкін.

Трохи пізніше Сергій похвалився результатом своєї роботи, а фолловери залишилися в захваті від красеня: "❤️ Ви чудовий😊 як виявилося не лише співак ,а й перукар 🤗😍", "Ніфіга собі. Треба буде на собі спробувати. Серьога ти класний🔥🔥🔥", "Ну цілком собі, з розрахунку незручності так взагалі краса👏👏", "Дуже добре вийшло)))", "Шикарно🔥🔥Сергій Ви молодець 😉", "Дуже гарно вийшло. Переживала за Вас дуже...під час процедури", "Відмінно!👍 ...якщо людина талановита,вона талановита в усьому!😃", "Клас👍 Майстер на всі руки💃 Браво!!!👏👏👏".

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом - сфінксом.