У шостому випуску романтичного реаліті "Холостяк-10" Макс запросить на індивідуальне побачення Дану і разом вони будуть долати страх екстриму.

У попередньому випуску Дана дала зрозуміти Холостяку, що з екстримом вона на «ви». Але незважаючи на страх, дівчина все ж вирішила спуститися з самої крутої гірки в аквапарку. Тоді учасниця навіть не підозрювала, що незабаром її чекає заняття куди екстремальніше!

"Нас чекає по-справжньому екстремальне побачення. Після того, як Дана сказала, що їй сподобався світ адреналіну, я вирішив перейти на наступний рівень і дати їй ще більше. Ми будемо стрибати з парашутом", – поділиться планами Макс.

Холостяк, фото: прес-служба СТБ
Холостяк, фото: прес-служба СТБ

Дізнавшись про ідею побачення, Дана дуже злякається: "Все, що пов'язано з екстримом – це не моє. Я в житті нічого такого не пробувала".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Проте дівчина зможе довіритися Максу і погодитися стрибнути з парашутом. Дана попрощається і з стеснениями. Вона висловить Максу потаємні бажання і більше не буде стримувати своїх почуттів.

А решта учасниць пройдуть майстер-клас з тайського танцю.

Холостяк, фото: прес-служба СТБ
Холостяк, фото: прес-служба СТБ

"Це моя професія і моє хобі. Це взагалі моє все!" – зрадіє пропозицією Настя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, грузинський холостяк Макацарія позбавив дівчат сну.

Як повідомляв Знай. ua, топ-10 книг з психології від найкрасивішою учасниці "Холостяк 10".

Також Знай. ua писав, бліц-опитування Макса Михайлюка, такого про нього ви точно не знали.