Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка одружена з виконавцем Володимиром Дантесом і 10 років співала в групі "Час і Скло", часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня показала веселе відео, яке можна сказати, стало закликом до дії. А в підписі до нього співачка заговорила про "скелети в шафі".

На відео можна побачити Надю, яка явно дуріє. Видно, що вона вирішила розібрати шафи, і заодно влаштувала примірювання одягу і веселе дефіле перед камерою. Зоряна красуня з'являється в різних навіть просто божевільних образах, причому на відео звучить чоловічий голос, який озвучує англійською дні тижня, і кожен раз Надя постає у новому образі. У підписі до публікації співачка закликала фанатів розбирати свої шафи: "А у вас є скелети в шафі? Закликаю всіх провести інвентаризацію".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.