Популярна українська співачка Настя Каменських, яка минулого року вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Під час карантину зірка почала активно займатися спортом і навіть проводить онлайн-тренування для своїх фоловерів. А в цей раз Настя показала веселе відео з Потапом, на якому вони міняються тілами".

Спочатку в кадрі можна побачити Каменських, яка пританцьовує у вузькій чорній сукні з яскравою блакитною шубою. Її волосся завите і красиво укладені, а на обличчі легкий макіяж. Потап стоїть поруч з дружиною, і він при повному параді – у чорному костюмі з білою сорочкою і темною краваткою. Парочка стоїть перед дзеркалом, все, що відбувається знімає Олексій, а в якийсь момент картинка змінюється, і після чорного екрану можна побачити зовсім іншу картину. Тепер вже Потап пританцьовує в Настиному сукню і шубу, тим часом Каменських стоїть у вбранні чоловіка. Треба сказати, що шанувальники бурхливо відреагували на таке відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.