Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила несподіване фото, позуючи на сходах в білосніжній шубці з букетом жовтих тюльпанів в руках. Так, артистка вирішила подарувати фанатам весняний настрій, зазначивши, що нарешті на вулиці стало тепло і природа прокидається після зими. До речі, Наталія дотримується ще і карантину через коронавірус COVID-19, закликаючи прихильників сидіти вдома і не виходити без потреби на вулицю.

А на вулиці прокидається Природа...
, - поділилася емоціями Могилевська. Фолловери не пройшли повз: "Прекрасна дівчина Наталя 🔥🔥🔥❤️", "Красуня Наталочка❤️❤️❤️", "Наташа Ви диво!!! ❤️❤️❤️", "Красуня💖💖💖💖❤❤❤❤❤🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌹🌹🌹", "А Вам личать ці квіти - жовті і ніжні тюльпани!👍💖🔥", "Весна - це супер!!! Шкода, що ми не можемо насолодитися нею повною груддю... душею... Всім здоров'я!!!!", "Я - весна, ночі без сна)", "Помітила, весна😍", "Богиня😍😍😍😍".

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Напомним, Могилевська шокувала шанувальників дивним увлечением.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".

Теги: