Відома голлівудська акторка, "українська дівчина Джеймса Бонда" Ольга Куриленко, яка вже перехворіла на коронавірус, розповіла про те, чим зараз живе, і як проходив процес одужання. Оля відповіла на важливі питання про хворобу, поділилася, що навіть незважаючи на те, що вона вже одужала, все одно носить захисну маску.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ольги Куриленко в мережі Isntagram.

Публікація Ольги Куриленко, скріншот: Instagram
Публікація Ольги Куриленко, скріншот: Instagram

"Друзі, спасибі за коментарі та побажання. У мене все добре. Я не можу щодня публікувати пости, так як дуже багато справ, а з дітьми, як ви знаєте, справ ще більше. Будь ласка, якщо ви виходите за продуктами, одягайте маску на обличчя! Я досі одягаю маску коли виходжу, хоча я, напевно, вже не можу заразити і не можу підхопити COVID-19, оскільки вже перехворіла. Але я все одно ношу маску. Будь ласка. Якщо не для себе, то для інших. Адже це так легко", – звернулася до своїх підписників акторка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, українська дівчина Бонда Куриленко розповіла, як пережила коронавірус.

Як повідомляв Знай.uа висока температура, інтоксикація — Голубовська назвала основні симптоми коронавірусу.

Знай.uа писав, хвора на коронавірус Ольга Куриленко повідомила про свій стан – "Жодного лікування".