Як відомо, знаменита російська тенісистка та дружина популярного співака Енріке Іглесіаса Анна Курнікова активно раніше вела власну сторінку в Instagram та іноді опубліковувала цікаві фотографії. Так, цього разу знаменитість приємно шокувала своїх підписників, бо після тривалої тиші оприлюднила знімок, на якому вона нарешті показала свою маленьку доньку – Машу.

На ньому усміхнена матуся тримає дитину на руках, яка одягнута в смугастий фартушок, скоріше за все, зйомка проходила вдома на кухні – у процесі годування дитини.

Анна Курнікова та Енріке Іглесіас
Анна Курнікова та Енріке Іглесіас

Варто зауважити, що у мережі знімок викликав бурхливе захоплення – фанати засипали його коментарями, що донька дуже схожа на свого зіркового татуся,, а тож тисячами лайків.

До слова, раніше і сам татусь Енріке Іглесіас "підірвав" мережу зворушливим відео з малятком. Тоді він показав, як танцював з дівчинкою на руках.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Енріке Іглесіас і Анна Курнікова вперше показали новонароджену доньку, щасливі кадри.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Енріке Іглесіас та Анна Курнікова стали батьками втретє, що відомо про малюка.

Також "Знай.ua" писав, що Енріке Іглесіас загорівся в московському дворі.