У 2015 році не стало зірки російської естради Жанни Фріске. Але однієї лише трагедією для сім'ї Фріске не обійшлося. Після смерті з'ясувалося, що на них висить величезний борг за лікування, для виплати якої довелося віддати останнє.

Жанна Фріске, фото: luxlux.net
Жанна Фріске, фото: luxlux.net


Володимир Фріске, батько Жанни, розповів, що борг утворився перед організацією “Русфонд”. Як тільки стало відомо про захворювання, “Русфонд” почав збір коштів на лікування. Гроші отримала мати Жанни – Ольга Копилова. Однак, щоб використовувати кошти, потрібно надати документи, що підтверджують використання грошей на ліки. Цього зроблено не було.

Володимир Фріске, фото: starhit.ru
Володимир Фріске, фото: starhit.ru


Як розповів Володимир Фріске, збір коштів у “Русфонд” організував Дмитро Шепелєв, на ім'я Жанни. Однак коли виникли проблеми з організацією, розбиратися довелося не Шепелєву, а батькам покійної зірки.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Щоб віддати борг і не допустити продажу квартири “з молотка”, довелося продати частку Фріске в заміському будинку в Істрінському районі. Її купив Шепелєв за 8 мільйонів рублів, і став повноцінним власником. Також довелося віддати всі заощадження, продати автомобіль і будинок в Калузькій області. Більш того, Володимир Фріске ще повинен нікому “одному Жанни” 2 мільйона рублів.
Батько покійної Фріске розповів, що боротьба за цю квартиру було справою принципу. Вона дорога їм, як пам'ять про дочку.

Нагадаємо, вдівця Фріске Шепелєва застукали з молодою коханкою в самий невідповідний момент, фото.

Як повідомляв Знай.uа вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв несподівано пішов назавжди.

Також Знай.uа писав, вдівець-альфонс Жанни Фріске Шепелєв вибрав собі нову жертву.