Фіналістка Національного відбору на "Євробачення 2020" Jerry Heil, яка нещодавно представила трек під назвою "VEGAN", активно веде свою сторінку в Instagram. Знаменитість виставила відвертий кадр, позуючи топлес в затишному ліжку і завершувшись лише в ковдру. Так, артистка зізналася, що відповідально підійшла до карантину через коронавірус COVID-19 і не виходить з дому без потреби, проте все ж іноді займається досить дивними речами - наприклад, спокусливий кадр Яна Шемаєва зробила з допомогою ноги.

Все, що вам треба знати про це фото — я зробила його НОГОЮ😂 . Пишіть в коменти треки для завтрішнього ранкового тренування — буду ставити вашу музику в ефірі🐼♥️ поділилася емоціями Яна Шемаєва

Фолловери не пройшли повз: "НОГОЮ? Це як?!", "Хахаххаххахахахахахаххаахха", "😂😂😂 талановита людина талановита у всьому😅", "Ти ідеальна😍Це нереально красиве фото❤️", "Аааа,яке красивеее фотоооо😍😍прям нємагу😍😍🔥", "Та певно що на поставила таймер і ніжкою між пальчикам притирмала і так чіікс", "Ну значить йогою займаешся не даремно", "Можна фото з бекстейджу ?😁😁", "Такий вираз обличчя-неначе перша шлюбна ніч відбулася...😁❤️", "пхх,доречі класне фото вийшло ногою🔥😍😆", "Якщо ногою, то це вже легсографія 👍", "😱що з нами побити карантин!!)", "Та ну це не реально 😮".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше