Чоловік співачки Валерії продюсер Йосип Пригожин виступив у ефірі YouTube-шоу "Алена, блин!" з низкою гомофобних висловлювань. Діяч шоу-бізнесу намагався виправдати свої консервативні людиноненависницькі погляди, але не вийшов за рамки давно відомих і банальних аргументів.

"Я тільки одне можу сказати. Хлопці, шановні любителі різного виду сексуальних розваг, займайтеся ними як хочете – будинки. Не треба робити це надбанням громадськості, не треба намагатися заманити моїх дітей у своє співтовариство", - завів стару "шарманку" продюсер.

Валерія та Йосип Пригожин, ВладТайм
Валерія та Йосип Пригожин, ВладТайм

"І гомосексуаліст і не гомосексуаліст народився від мами, а суспільство – як вірус. Розумієте, так? Гомосексуалізм як вірус. Я не вважаю це хворобою, але вважаю, що це вийшло за межі норми", - спробував аргументувати Пригожин.

"Вони сприймають наше обурення як ненависть щодо себе", - висловився про справедливі побоювання ЛГБТК-людей росіянин.

Популярні новини зараз
В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Йосип впевнений, що з геями не можна відправитися на війну, так як ці люди не зможуть брати участі в бою. "Що ви будете робити? На солдаті лежати? О-О-ой, в мене стріляють. Гвинтівки вставляти в д*пи?" - стверджує продюсер, який ігнорує чисельні факти успішної служби гомосексуалів у збройних силах.

Не дивно, що за такого рівня обізнаності Пригожину не вдалося докумекати, чому ж Росію у всьому світі вважають гомофобною країною.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше чоловік співачки Валерії Пригожин потрапив до реанімації - "Плавилися легені".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Пригожин накинувся на Ахеджакову: прихильник Путіна і анексії проти адекватної акторки.

Також "Знай.ua" писав, що Пригожин публічно підтримав Макаревича та назвав росіян ідіотами.