Fashion-фотограф Соня Плакидюк впевнена, що у період карантину у багатьох стало набагато більше вільного часу, хоча і доводиться працювати з дому. Як мінімум тому, що в умовах ізоляції не потрібно проводити довгі години в заторах.

Зірка розповіла Знай.uа, чим тепер займається вдома і що зробить після закінчення ізоляції.

Експерт реаліті Нового каналу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк свій вільний час присвячує не лише читанню модних журналів, а й книг.

Соня Плакидюк, фото з особистого архіву зірки
Соня Плакидюк, фото з особистого архіву зірки

Пропонуємо вам топ-3 книг від фотографа:

1. "Парфумер. Історія одного вбивці" Патрік Зюскінд. Роман розповідає про Жана-Батіста Гренуя — геніального парфумера, який створив аромат кохання.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"На карантині я перечитала "Парфумера" і тепер всім друзям кажу, що лежу і чекаю, поки мене унюхає Жан-Батіст Гренуй", — сміється Соня.

Книга "Парфумер. Історія одного вбивці"
Книга "Парфумер. Історія одного вбивці"

2. Helmut Newton. Polaroids. У книгу увійшли пробні полароїдні знімки німецького фотографа Гельмута Ньютона. Вони відправлять вас за лаштунки модних зйомок 70-90-х років.

Книга Гельмута Ньютона
Книга Гельмута Ньютона

3. Ellen Von Unwerth. Wicked. Збірка фотографій Еллен фон Унверт, що випущена в 1999 році. Її роботи присвячені еротичній жіночності.

Книга Еллен фон Унверт
Книга Еллен фон Унверт

"Гельмут Ньютон і Еллен фон Унверт — мої улюблені фотографи, зазначила Плакидюк. Я росла на їх роботах, ці знімки мене дуже надихають".

Крім читання книг і пошуку натхнення, експерт модного реаліті Нового каналу думає і про майбутнє — вже вирішила, що зробить одразу ж після закінчення карантину.

"У мене зараз такі приземлені мрії, наприклад, педикюр! Першим же ділом я піду і зроблю педикюр. Тому що скоро почну цокати, як собака, по ламінату, сміється Соня. Мені дуже не вистачає банальних речей, які в певний момент кожен з нас знецінює. Дуже хочу подорожувати, вже навіть снилася поїздка у Львів. До речі, в день оголошення карантину ми повинні були з подружками поїхати в "Верхоли" (релакс-парк в Полтавській області), вже спакували речі, і тут вся ця справа накрилася".

Соня Плакидюк, прес-служба Нового каналу
Соня Плакидюк, прес-служба Нового каналу

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Соня Плакидюк з колегами показала, що надіти, працюючи з дому.

Також повідомлялося, що наречена ексміністра Розенка Олена-Крістіна Лебідь показала поповнення в сімействі.

Також Знай.uа писав, що зірка "Перших ластівок" Нового каналу Маша Смолякова виходить заміж.