Зіркова фітнес-тренер, засновниця студії "Фактура", консультант популярних видань і програм, а також персональний тренер багатьох селебріті Ксенія Литвинова розповіла про те, чи реально схуднути і придбати форму за місяць посилених тренувань.

За словами тренера, все залежить від того, яка початкова вага і яку мету собі ставить людина. Про тонкощі схуднення Ксенія Литвинова розповіла в інтерв'ю Clutch.

"Почнемо з того, що нам потрібно розуміти, яка форма початкова. Якщо до мене приходить жінка, яка важить 90 кг і каже, що хоче скинути за місяць вагу до 65, то це нереальні речі, і я не зможу привести панночку до цієї ваги за місяць.

Я завжди кажу чесно: При всіх зусиллях ми можемо допомогти скинути 10 кг, але вам буде дуже важко емоційно. Ви перебуватимете у стресі, і не будете хотіти мене бачити, як мінімум. 10 кілограмів за місяць скинути можна, 30 - ні. Тому якщо ми говоримо про велике скидання ваги за маленький проміжок часу, то це нереально", чесно відповіла на запитання тренер.

Ксенія Литвинова, фото Instagram
Ксенія Литвинова, фото Instagram

Ксенія Литвинова, фото Instagram
Ксенія Литвинова, фото Instagram

У той же час, Ксенія Литвинова зізналась, що фітнес-тренерів смішать прискіпливі підходи до своєї фігури деяких дівчат:

"Якщо ми говоримо про 3 кілограми, які часто заважають дівчаткам, то для всіх тренерів це дуже як би анекдотичний підхід. Ми завжди внутрішнє посміхаємося, але звичайно вирішуємо цю проблему. 3 кг скинути реально за місяць спокійно. Півкілограма в тиждень ми можемо безпечно і спокійно втрачати".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Однак, за словами тренера, є "вбивчі програми, які вона не рекомендує робити.

"Якщо ви втрачаєте 9 кг, а важите при цьому 60 кг, то це призведе до виснаження організму. Після цього організм "поламається", захворіє і я б ніякому тренеру не рекомендувала робити такі вбивчі програми для людей ", - зазначає Литвинова.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірковий тренер Литвинова розповіла, як "мучить" підопічних

Як повідомляв портал Знай.ua, Андрій Хомицький і Влад Яма провели батл в прямому ефірі

Також Знай.ua писав, Аніта Луценко розповіла про користь і шкоду яєць, вся правда для тих, хто на дієті