Відомий мандрівник і ексведучий тревел-шоу "Орел і Решка" Антон Птушкін розповість глядачам про свої нові подорожі.

У новому випуску програми "Великі випуски з Антоном Птушкіним", яка вийде вже цієї неділі на каналі "1 + 1", відомий мандрівник розповість про одну з найкрасивіших країн світу - Канаду.

Програма Антона Птушкіна цікава тим, що він подорожує по світу сам - без режисерів, сценаристів, операторів і продюсерів. Мандрівник знімає на своєму шляху все, що потрапляє в об'єктив його камери - і популярні туристичні визначні пам'ятки, і маловідомі місця, спілкується з сотнями цікавих людей і показує, як живуть українці в різних країнах. Підсумовуючи програму, Птушкін ділиться власними висновками про свої подорожі.

У великому випуску з Канади Антон Птушкін пролетить величезну країну з Заходу на Схід, заїхавши по шляху в Торонто і Ванкувер. Мандрівник побуває на Ніагарському водоспаді та в найкрасивіших Національних парках, щоб показати, як в одному місці можна насолодитися нереальними видами на гори, річки, водоспади і кристально чисті блакитні озера.

Ми зібрали топп-5 найбільш незвичайних мандрівок Антона Птушкіна в Канаді

Канада, фото:Антон Птушкін
Канада, фото:Антон Птушкін

Міграція косаток
Одне з найбільш захоплюючих і незвичайних занять в Канаді - спостереження за косатками. Недалеко від узбережжя Ванкувера проходить міграційний шлях цих гігантських ссавців, які перепливають через простори Тихого океану. Антон Птушкін поїде в одну з бухт Ванкувера і зловить вражаючі кадри, як повз човни пропливає група неймовірних розмірів косаток, виринаючи і викидаючи фонтани води.

Політати на гідролітаку над Ванкувером

У Ванкувері працює одна з найбільших в світі авіакомпаній, що працює на гідропланах. Вона має в своєму розпорядженні флот з 40 гідролітаків і щорічно перевозить півмільйона пасажирів. При тому на гідролітаку з Ванкувера можна полетіти навіть в Америку, а можна просто відправитися в прогулянковий рейс, подивившись з висоти на захоплюючі види великого мегаполісу і неосяжні водні простори затоки.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Політати на гідролітаку, фото:Антон Птушкін
Політати на гідролітаку, фото:Антон Птушкін

Політати на гідролітаку, фото:Антон Птушкін
Політати на гідролітаку, фото:Антон Птушкін

7-денний круїз на елітному поїзді

Антон Птушкін розповість про один дуже незвичайний елітний канадський поїзд, який називається Роккі Маунаніер. Поїздка на ньому більше схожа на туристичний круїз. Пасажири купують досить дорогі квитки на поїзд і тиждень подорожують з Калгарі в Ванкувер, відвідуючи найкрасивіші природні куточки країни. Сервіс в такій поїздці на вищому рівні - людей з поїзда зустрічають червоні доріжки, стежки і автобуси, які на кожну ніч відвозять їх у готелі.

Кагада, фото:Антон Птушкін
Кагада, фото:Антон Птушкін

Піднятися на льодовик Атабаска

Частина величезної території Канади покрита льодовиками, на один з яких і спробує піднятися Антон Птушкін. В районі міста Джаспера знаходиться льодовик Атабаска, на вершині якого Антон покаже дивовижний ландшафт, сформований льодовиком за мільйони років, а також спробує пройтися по мосту, що підноситься на висоті 280 метрів над ущелиною.

Зустріти дикого грізлі

В Канаді, яку називають країною ведмедів, легко можна зустріти цю дику тварину в її звичайному середовищі проживання. В Канадв у багатьох парках і лісах в місцях для пікніків на столах можна побачити прикручені пам'ятки "Як поводитися у випадку зустрічі з ведмедем". Антон Птушкін спробує перевірити, чи легко дійсно зустріти ведмедя в Канаді, і відправиться на пошуки знаменитого канадського грізлі.

Канада, фото:Антон Птушкін
Канада, фото:Антон Птушкін

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Птушкін відкрив Австралію з неймовірної сторони

Як повідомляв портал Знай.ua, Птушкін потрапив до пастки: його пов'язали на кордоні

Також Знай.ua писав, Антон Птушкін, який був одним з ведучих популярного шоу "Орел і Решка", залишив проект