З туманних островів Великобританії по всьому світу розійшлася новина про те, що зірка "Гаррі Поттера" Руперт Грінт та його дівчина Джорджія Грум стануть батьками. Можливо, не за горами й весілля.

Джерело: британське видання DailyMail.

Джерело, близьке до пари попросив фанатів Руперта не турбувати його питаннями з приводу майбутнього батьківства, заявивши, що він сам вирішить, коли варто виходити на зв'язок з радісними новинами.

"Вони раді повідомити, що чекають дитину, а пресу просять не порушувати їхнього права на приватне життя", — підкреслив інсайдер.

До речі, Грінт і Грум зустрічаються вже близько дев'яти років. Рік тому наполегливо ходили чутки про те, що закохані узаконили свої стосунки в Лондоні. Приводом до виникнення подібних пліток послужило нібито каблучка на пальці Джорджії. Щоправда, пізніше актор спростував домисли.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка "Гаррі Поттера" взяла участь у "антикоронавирусном" флешмобі і зізналася про тяжку хворобу мами.

Як повідомляв Знай.uа Деніела Редкліффа "заразили" коронавірусом? Зізнання зірки "Гаррі Поттера" приголомшило всіх.

Знай.uа писав, у Києві відбулася зіркова прем'єра драми "Маленькі жінки": фото.