Як відомо, досить скандальна російська співачка Лоліта Мілявська активно веде власну Instagram-сторінку та останнім часом активно радує фанатів різноманітними роликами.

Цього разу в мережі з'явилося нове відео, на якому знаменитість кричала через коронавірус, який бушує у всьому світі. Так, в рамках передачі "Вечірній Ургант" відбувся фінал по вираженні невдоволення від пандемії Covisd-19.

І саме Мілявській та відомому російському гумористу Дмитру Хрустальову запропонували позмагатися стосовно того, хто за допомогою своїх акторських навичок зуміє показати всю біль карантинного життя.

На відміну від коміка, який намагався спародіювати пересічно громадянина, якого вже задовбав коронавірус, співачка просто голосно прокричала та отримала перемогу.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.