Популярна співачка Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за гарні пісні і екзотичний спосіб. Співачка болівійського походження, але знає багато мов, серед яких російська, але нещодавно вона презентувала україномовний хіт і останні інтерв'ю давала українською мовою. Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком – Мішель показала кадри з нової челенджевой фотосесії, на якому виносить сміття при повному параді.

На новому чорно-білому фотоколлаже, який складається з трьох кадрів, Мішель з'явилася в короткому чорному вбранні, поверх якого накинула такий же чорний короткий плащ на гудзиках і з поясом на талії. Її волосся розпущене і трохи розпатлане, на очах модні темні окуляри, а в руках пакет з сміттям. Схоже, Андраде вирішила взяти участь у челенджі по виносу сміття при повному параді. Подібні фото і відео показали вже інші селебріті, серед яких Надя Дорофєєва та MARUV.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Каменських на молоденьку красуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде – співоча пташка болівійсько-українського походження.