Російський продюсер Андрій Разін заявив, що якщо у світі і надалі бушуватиме смертельний коронавірус, то вже скоро багатьом зіркам шоу-бізнесу, зокрема і Аллі Пугачовій та Максиму Галкіну, доведеться продавати своє майно, аби "триматися на плаву".

Про це він написав на власній Instagram-сторінці.

Відтак, за його словами, якщо карантин в країнах буде продовжений, то це призведе до величезних збитків серед представників шоу-бізнесу.

Алла Пугачова, instagram.com/alla_orfey/
Алла Пугачова, instagram.com/alla_orfey/

"Якщо взяти, що наших зірок близько 60-65 чоловік і в середньому їх дохід за місяць становить в районі 180000 євро, то можна уявити, яких збитків зазнає галузь розваг. Це близько 11 млн 700 тис євро. Це без урахування корпоративів. Якщо ця ситуація з карантином продовжиться ще півроку, то боюся, що Філіп Кіркоров, Алла Пугачова, Максим Галкін і багато інших продаватимуть свої речі з аукціонів для колекціонерів, тому що жити їм буде скоро не на що", - вважає Разін.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.