Популярний, а точніше "Мегапопулярний" український співак, якого більше пам'ятають під сценічним ім'ям Dzidzio, Михайло Хома презентував Духовний Гімн України "Боже великий, єдиний, нам Україну храни".

Про це стало відомо завдяки новому відео на YouTube-каналі "DZIDZIO".

Відомо, що ще в різдвяний час Михайло разом з Молодіжним симфонічним оркестром України почав працювати над проєктом "Державний Гімн України". Проте вже тоді у музиканта з'явилася ідея записати також і Духовний Гімн України.

Михайло Хома, скріншот: YouTube
Михайло Хома, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Запис проходив в київському Будинку звукозапису – це єдине місце в Україні, де можна одночасно записати більше 100 музикантів і співаків. Відео вражаючого кліпу опублікували на youtube-сторінці співака. Робота над "Молитвою" завершилася в особливий день – на Благовіщення. Режисером відео став давній друг Михайла – Володимир Шурубура. Основною локацією вибрали пам'ятку історії та духовності – Софіївський собор.

"Молитва за Україну – це неземна надпотужна сила, яка допоможе всім українцям пройти ці непрості часи, що зараз обрушилися на долю України і всього світу", – заявив Михайло Хома.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Слава Камінська не встояла і "заразила" дочка побочкой популярності.

Як повідомляв Знай.uа спокуслива Кардашьян звела з розуму чоловіків – наряд розлетівся по сторонам.

Знай.uа писав, безсоромна Даша Астаф'єва згадала Playboy і вбралася в латексного зайчика.