Відома українська співачка Ірина Білик, яка нещодавно відзначала тридцятирічний ювілей творчої кар'єри, часто радує численних фанатів яскравими фото і відео на сторінці в Instagram. В цей раз зоряна красуня здивувала мережу новим фото, на якому позує разом із сином.

Нещодавно зірка відзначила свій 50-річний ювілей, який їй довелося відзначати вдома через карантин. Але вона встигла знятися для модного глянцю, причому разом з молодшим сином Табризом. На новому фото Ірина з'явилася в довгому чорному вбранні з білосніжною капелюхом на голові. Її волосся розпущене і красиво укладені, а на обличчі яскравий макіяж. Хлопчик прикрашено для фото в темні джинси, білу сорочку і піджак. У підписі до світлини Білик написала: "Нещодавно в інтерв'ю журналу @womanmagazineua я сказала, що найкращий подарунок у моєму житті – це мої сини! А який подарунок для вас найкращий у житті?".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Ірина Білик раптово змінила стиль, шанувальники не впізнають.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ірина Білик показала, як виглядала в молодості.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ірина Білик зворушила історією з дитинства, фанати не стримують сліз.