Відома українська співачка Аліна Гросу, яка в минулому році вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова та відгуляла розкішне весілля в Італії, часто ділиться з фанатами у соцмережі Instagram яскравими моментами з життя. В цей раз зоряна красуня порадувала публіку відеофрагментом свого хіта "Заарештований", а в підписі до нього розповіла про свою самоізоляції.

Нове відео, яке показала Аліна, виявилося офіційним реміксом її нової пісні. В ролику можна побачити співачку і незмінного героя її кліпів Романа Полянського. У підписі до публікації Гросу розповіла про нові можливості, які їй надав карантин, і про те, як пережити і зміцнити відносини на карантині. "Під час карантину можна заново пізнати людину і ще раз закохатися", - каже Аліна і додає ще кілька ідей про те, як проводити час з улюбленими в самоізоляції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.