Співачка Крістіна Орбакайте, яка зараз перебуває на добровільній самоізоляції, показала фото без макіяжу, яке вразило її підписників. Коментатори вказали на схожість Орбакайте з її матір'ю Аллою Пугачовою, а також відзначили гарний стан шкіри естрадної зірки.

Відповідну світлину Орбакайте опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Я вдома. А ви самоізолювалися? Звикаємо до нового режиму", - написала співачка в описі до фотографії.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

У коментарях підписники поспішили поділитися з Орбакайте своїм трудовим режимом. Багато хто сказав, що вимушений працювати під час карантину - у тому числі про це писали й медики.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Загалом, тон коментарів під фотографією дуже дружній. Більшість повідомлень несуть в собі компліменти. За деякі з них Орбакайте навіть подякувала.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

"Крістіно, ось тепер я абсолютно точно бачу як Ви схожі на маму. Раніше це було не так сильно помітно. Всіх благ!", - відзначили у коментарях до фотографії.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Справді, деяку схожість рис облич Крістіни Орбакайте та її матері Алли Пугачової складно не помітити.

У цю неділю, Крістіна Орбакайте разом з сім'єю відзначає католицький Великдень. Орбакайте навіть розмістила привітання на своїй сторінці.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Заплакана Христина Орбакайте з'явилася на публіці в траурному вбранні: "Не зможу більше обійняти".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Пугачова дала добро: закохана Орбакайте втратила голову через друга Примадонни.

Також "Знай.ua" писав, що Орбакайте перетворилася на Пугачову: неймовірна схожість приголомшила фанатів, "не вмієте розслаблятися".