Українцям показали нову рекламу "Вечірнього Кварталу" з новими жартами та яскравими виступами улюблених гумористів. Так, на афіші вказано дату найближчого концерту - 8 червня. А це означає, що у червні вже карантину не буде. Про це опублікували допис в Іnstagram-спільноті ДТП Kiev.ua.

"Здається, я знаю, коли закінчиться карантин", - підписано фото.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Українці активно взялись коментувати побачене, адже кварталівці, як ніхто приближені до президента України, можливо, щось тай знають.

Користувачі з радістю активізувались у коментарях і висловили свої думки стосовно найближчого концерту "Вечірнього Кварталу". А дехто зазначає, що досі не повернули гроші за скасовані концерти.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"А в низу маленьким шрифтом написано 2021 року", " То самое чувство когда имеешь друга Вангу в государстве😂👌", "Да я уже на один концерт купили билеты ещё на 18 марта. Ещё Карабас деньги не вернул", "Так вроде бы карантин до 24", "Пир во время чуме...как мило...по еврейски", - коментують користувачі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що донька Олени Кравець з "Кварталу 95" розбудила уяву танцями на карантині.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Кравець і Кошовий показали на сцені "Кварталу 95" головну проблему жінок після карантину.

Також "Знай.uа" писав, що Олена Кравець порадувати свою сім'ю кулінарними шедеврами.