Анна Седокова завела собі молодого бойфренда - зірка перебуває у стосунках з баскетболістом Янісом Тіммі, який на 10 років молодший за неї.

Перебуваючи на карантині, Анна стурбована думкою про те, як зберегти пристрасть і інтерес один до одного, постійно знаходячись поруч.

На думку Седокової, одним з вирішень цієї проблеми є переодягання. Вона запропонувала своїм фанаткам по кілька разів в день змінювати вбрання. Анна переконана, що такі маневри вразять коханого і піднімуть настрій обом.

Анно Седокова з Янісом Тіммі, Instagram
Анно Седокова з Янісом Тіммі, Instagram

Сама ж Анна слідує своїм порадам. І знаходячись дома, вона одягається не в розтягнуту футболку і треники, а сексуальний топ, який підкреслив її велику "душу".

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Седокова опублікувала в мережі чуттєве селфі з коханим. Яніс ніжно обнімає співачку за оголений живіт і посміхається, насолоджуючись близькістю.

Пара відпочиває в ніжних обіймах і слухає треки з нового альбому репера Мота.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Анна Сєдокова зізналася в проблемах з бойфрендом

Як повідомляв портал Знай.ua, Сєдокова вперше заговорила про роман з одруженим мільйонером

Також Знай.ua писав, Анна Сєдокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором