Відома радянська і російська актриса, а також телеведуча Лариса Гузєєва показала у мережі унікальне фото своєї доньки Ольги Бухаровой та розповіла, що нарешті зрозуміла, чому вона не захотіла піти її шляхом та стати артисткою.

Відповідний допис вона оприлюднила на власній Instagram-сторінці, куди останнім часом закидає різноманітні фотографії та відеоролики.

"Я зрозуміла, чому Лелька (так телеведуча називає свою доньку, - ред.) ніколи не хотіла бути артисткою: для мене артисти були людьми з іншого планети-небожителі і я мріяла і рвалася в цей світ, для неї велика Удовиченко - тітка Лариса. І це тільки один приклад", - написала вона.

Скріншот допису

Варто зауважити, що раніше телеведуча у своєму Instagram виклала відеозвернення до фанатів і взагалі до всіх користувачів із закликом зберігати карантин і залишатися вдома. Причому зробила вона це в доволі грубій, але справедливою формою – актриса буквально вилаялася матом у своєму відео.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше ведуча "Давай одружимося" Гузєєва розповіла, що витворяє в ліжку з чоловіком: "Я ненавиджу секс, але треба!".

Також Знай.uа писав, що "Не як у Фріске!": наближений до родини Заворотнюк розповів подробиці про рак мозку "прекрасної няні".

Ще портал Знай.uа повідомляв, що Шакіра потрапила до лікарні з важким діагнозом: допомогло боже диво.