Дві близнючки з України знялися в кліпі відомої американської співачки Майлі Сайрус. Дівчата прийшли на шоу Нового каналу Суперінтуіція і розповіли про свій досвід.

Колись Майлі Сайрус приїхала знімати відео на свій хіт Nothing Breaks Like a Heart. І хоч в кадрі з'являються близнята всього на пару секунд, за їх словами, на цю невелику роль також влаштовували кастинг.

"Ми пройшли кастинги і потім проби, – згадують дівчата. – Ми були в захваті від того, що нас взяли, адже творчість Майлі нам подобалося ще до зйомок. У кадрі ми зображували двох дівчаток-підлітків, які роблять селфи і приміряють на себе фільтри з соцмереж. Це тривало буквально секунди дві-три, але ми дуже раді! Це був класний досвід!"

Суперінтуіція, фото: прес-служба Нового каналу
Суперінтуіція, фото: прес-служба Нового каналу

На жаль, сестрам так і не вдалося познайомитися з Сайрус.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Нам не дозволили з нею контактувати, – кажуть близнючки. – На зйомках бачили лише її дублера, який був одягнений у таку ж сукню".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, епатажна Полякова повторила "подвиг" Майлі Сайрус і залізла на величезну кулю.

Як повідомляв Знай. ua, Ліам Хемсворт швидко забув Майлі Сайрус з гарячою моделлю.

Також Знай. ua писав, що 92 річна ікона стилю закохала в себе Instagram.