Довгоочікувана "бомба", якою весь тиждень інтригували педагоги “Від пацанки до панянки”, нарешті вибухнула. Причому ефект дійсно був оглушливим. На дев'ятому тижні шоу на проект додали нову учасницю, повідомляє Новий канал. І нею стала відома Настя #Мівіна Іваненко, яка вже відома з першого сезону шоу. Однак перший млинець для Анастасії вийшов комом. На момент зйомок першого сезону, їй було всього 19 років. Дівчина протрималася всього три тижні, після чого її виключили.

Учасниця першого сезону повертається в шоу

#Мівіна розповіла, що за час, проведений на проекті, вона мало чого встигла навчитися. Минуло надто мало часу. Настя розповіла, що намагалася змінитися і після проекту, проте в один момент перестала рухатися вперед. Єдина докорінна зміна, яка сталася за цей час – переїзд до Києва.

Після переїзду Настя почала професійно грати в регбі. Повернулися і проблеми, з якими вона боролася в першому сезоні. Знову почався алкоголь, і Анастасія ніяк не може налагодити особисте життя через "пацанську" поведінку. В Школі леді #Мівіна сподівається розкрити свою жіночність, і сподівається, що проект дасть їй можливість змінитися, позбавитися від проблем, і побудувати міцну сім'ю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, алкоголь підкосила героїнь шоу "Від пацанки до панянки", доведеться носити гіпс.

Як повідомляв Знай. ua, пацанкам влаштують "бомбу" на проекті, що чекає учасниць.