Олександр Рудинський став справжньою зіркою нового серіалу на Новому Каналі. Актор, який зіграв Микиту в гучному серіалі “Перші Ластівки”, привернув до себе величезну увагу шанувальників та преси. Зокрема, Рудинський поділився і своїм першим гонораром у кар'єрі.
Актор розповів, що першим грошима, які він заробив за зйомки, стали 1500 грн в день. Перша роль була в якомусь фільмі, який включав 8 серій. На той момент Рудинскому було всього 18 років, він навчався в Карпенка-Карого, і проживав у гуртожитку. Олександр згадує, як він вбіг у свою кімнату, і прокричав: “Хлопці, перші гроші витрачу на вас!”, і врешті-решт так і вийшло. Свято тривало до самого ранку.

Рудинський розповів, що гонорари можуть дуже сильно відрізнятися. У більш досвідчених акторів вони, зрозуміло, вище. Крім того, доходи можуть змінюватись і від кількості знімальних змін. Олександр навів приклад, що актор може отримувати 10 000 гривень, але зміни можуть варіюватися від 15 хв. до 10 годин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, найближча жінка Балана вийде з тіні і це не Тіна.

Як повідомляв Знай. ua, Тіна Кароль та Дан Балан пускають бісики з очей.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також Знай. ua писав, що Дан Балан та Тіна Кароль вже живуть разом.