Мандрівник і телеведучий Дмитро Комаров в новому випуску тревел-шоу "Світ навиворіт" поїхав в мальовничий куточок Китаю і познайомився з давньою китайською традицією – риболовлею з бакланами.

"Світ навиворіт" на продовження грандіозного китайського сезону покаже глядачам один з найкрасивіших регіонів величезної країни - гори Гуйлінь. Тут серед десятків зелених вершин і водних потоків збереглася найдавніша китайська традиція і одна з найбільш незвичайних професій у світі.

Дмитро Комаров з "Світу навиворіт", фото: прес-служба 1+1
Дмитро Комаров з "Світу навиворіт", фото: прес-служба 1+1

Комаров поїхав на риболовлю з легендарною династією бакланових рибалок, які є останніми зберігачами традиції.

Після екстремальної риболовлі з бакланами команда «Світу навиворіт» переміститься в інший кінець Піднебесної, де жителі придумали ще одну забавну розвагу. На березі Жовтого моря сотні людей збираються в один час, щоб добути собі вечерю за допомогою невеликої лопатки і відерця.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Дмитро Комаров з "Світу навиворіт", фото: прес-служба 1+1
Дмитро Комаров з "Світу навиворіт", фото: прес-служба 1+1

"Тут китайці під час відливу збирають живність, що водиться в прибережному піску. Це смачна, корисна і екзотична їжа", - розповість Дмитро Комаров.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Комаров з "Світу навиворіт" станцює з локшиною і спробує екзотичних комах в Китаї.

Як повідомляв Знай. ua, Комаров показав незвичайну еволюцію своїх пригод - від України до Амазонки, "Томатіни" і карнавалів.

Також Знай. ua писав, що мандрівник Комарів розкрив секрет міцності Великої Китайської стіни і потрапив на грандіозний парад.